Најубавата винска приказна за Македонија раскажана од странец

Домагој Јакоповиќ Рибафиш е професор по географија, блогер, колумнист, новинар. Доста патува и сака да запознае каде најдобро се јаде, каде се најдобрите пива и вина. Едноставно тој е хедонист …

Најубавата винска приказна за Македонија раскажана од странец Прочитај повеќе