Важи ли уште правилото црвено вино со црвено месо?

Веројатно и вам ви е познато дека кога станува збор за вино и храна, треба да запаметите две работи: црвено вино оди со црвено месо, а бело вино оди со …

Важи ли уште правилото црвено вино со црвено месо? Прочитај повеќе