Во Италија шишиња вино со ликот на Хитлер

Во винска Италија има се, па дури и вино со ликот на Хитлер.  Иако во светот на бизнисот речиси се е дозволено, сепак жена чии роднини настрадале во логорот Аушвиц …

Во Италија шишиња вино со ликот на Хитлер Прочитај повеќе