Започна аплицирањето за школата за вински едукатори

Винарската визба „Тиквеш“ ја доби акредитацијата за организирање обуки на престижната Лондонска школа за вино и жестоки пијалаци (Wine & Spirits Education Trust – WSET), најголемиот светски провајдер на обуки …

Започна аплицирањето за школата за вински едукатори Прочитај повеќе