Супербабичката која на 106 години свири тапани и пие црвено вино

Ѕвездата на едно друго време, од денешна перспектива многу далечно, сеуште го живее својот сон. Виола Смит, некогаш најбрзата тапанарка која му свирела и на Хари Труман ја живее својата …

Супербабичката која на 106 години свири тапани и пие црвено вино Прочитај повеќе