И жителите на Виница се повеќе го усовршуваат производството на вино

Според проценка на енолозите – виничкото вино и ракија се меѓу најдобрите во регионот. Ова го потврдиле со дегустација на над 100 мостри на домашно направени црвено , бело вино …

И жителите на Виница се повеќе го усовршуваат производството на вино Прочитај повеќе