„Стоби“ ги прослави големиот јубилеј, 10 години постоење и празникот Свети Трифун

Спојувајќи два големи поводи, големиот христијански празник, Свети Трифун, заштитникот на лозарите и винарите, и првиот голем јубилеј, 10 години постоење, винарската визба „Стоби“ пред бројните гости, партнери, пријатели, лица …

„Стоби“ ги прослави големиот јубилеј, 10 години постоење и празникот Свети Трифун Прочитај повеќе