„Вино преточено во чаша љубов“ во Ресен

„Вино преточено во чаша љубов“ е насловот на музичкиот перформанс што вечерва се одржа во ресенскиот Сарај, во организација на Домот на културата „Драги Тозија“. Присутните ги забавуваа пијанистот Гоце …

„Вино преточено во чаша љубов“ во Ресен Прочитај повеќе