„Стоби“ ќе ја прошири туристичката понуда со нов хотел

Македонија има светла иднина, особено кога во прашање е виното. Вакви се предвидувањата на првиот човек на винаријата „Стоби“, господинот Минчо Јорданов кој смета дека вината што се произведуваат кај …

„Стоби“ ќе ја прошири туристичката понуда со нов хотел Прочитај повеќе