Слабејте со вино и чоколадо

Авторите на сиртуинската диета, Ајдан Гогинс и Глен Матен сметаат дека внесувањето на храна која ги активира т.н. сиртуини го поттикнува трошењето на масните наслаги односно слабеењето. Освен вино и …

Слабејте со вино и чоколадо Прочитај повеќе