Запознајте ја патријаршијата која прави вино за златни медали

Грозјето од речиси 7 и пол хектари лозови насади со кои располага Патријаршиската винарија веќе неколку години повторно се претвара во вино. Традицијата на производство на вино во Патријаршиските подруми …

Запознајте ја патријаршијата која прави вино за златни медали Прочитај повеќе