Разведените Бред и Анџелина најавуваат ново вино

Иако убавите денови исполнети со љубов веќе оддамна се минато за Анџелина Џоли и Бред Пит, и секој од нив продолжува по сопствениот пат, сепак бизнисот, особено оној винскиот никако …

Разведените Бред и Анџелина најавуваат ново вино Прочитај повеќе