Кавадарци добива ексклузивен вински подрум и дегустациона сала

На денот на заштитникот на лозарите и овоштарите, Свети Трифун, Кавадарци ќе добие ново, супер ексклузивно катче за вински дегустации, промоции и презентации, но и локација каде што секојдневно ќе …

Кавадарци добива ексклузивен вински подрум и дегустациона сала Прочитај повеќе

Кој е дрес-кодот за посета на винарница?

Дегустациите организирани од винариите од секогаш биле елитни настани кои го привлекувале вниманието, но и место каде се собираат одбрани друштва. Иако секоја покана на дегустација во винарија секогаш звучи …

Кој е дрес-кодот за посета на винарница? Прочитај повеќе