#НапрајСеТиквеш со Викса

  Нашиот стар и добар другар Виктор Петров – Викса тргнува во нова винска авантура низ Македонија. Заедно со Вашето друштво #НапрајСеТиквеш, а Викса и тимот на Тиквеш ќе ја платат …

#НапрајСеТиквеш со Викса Прочитај повеќе