Едукација за балкански вина со мастер сомелиерот Петар Величковиќ

Петар Величковиќ, еден од најентузијастичките мастер сомелиери на Балканот кој е дел од WEST Wine, ќе едуцира за вина кои се застапени во винските региони во Хрватска, Србија, Бугарија, Грција …

Едукација за балкански вина со мастер сомелиерот Петар Величковиќ Прочитај повеќе