ТРАГЕДИЈА ВО ХРВАТСКА

Кризата предизвикана од коронавирусот силно го погоди секторот лозарство, па хрватската стопанска комора предложи на релевантното Министерство за земјоделство измени во Националната програма за помош на секторот за вино, т.н. коверти …

ТРАГЕДИЈА ВО ХРВАТСКА Прочитај повеќе