Вино кое не создава мамурлак

Истражувачите од универзитетот од Илиноис откриле начин да создадат вино по чие пиење нема мамурлак. Студијата објавена во журналот за применета и микробиологија на животната средина вели дека тие создале …

Вино кое не создава мамурлак Прочитај повеќе