Роман Абрамович инвестира во вино

Руска компанија поврзана со Роман Абрамович го поддржа планот на локалниот ветеран за винска индустрија, Денис Полјаков, за започнување на нов увозник во земјата, тврдат извори блиски до Полиаков. Одделно, …

Роман Абрамович инвестира во вино Прочитај повеќе

Водичот за Мишелин го купува Адвокатот за вино

Кредит: www.guide.michelin.com/gb/en  Определување Дома за новости Водичот „ Мишелин“ соопшти дека станал 100% акционер на влијателната американска публикација за вино Роберт Паркер, Винолог , откако првично купи 40% од акциите на Адвокатот во 2017 година. …

Водичот за Мишелин го купува Адвокатот за вино Прочитај повеќе