Орегон повторно се отвора

На рестораните во долината Напа засега им е дадено зелено светло пред винарските визби, но собите за вкус започнаа повторно да се отвораат за посетителите во Орегон под строги здравствени …

Орегон повторно се отвора Прочитај повеќе