Летo во Шведска – негувана традиција

Успешната формула за бескрајна забава за време на летото вклучува цвеќиња во вашата коса, танцувајќи околу пол, пеете песни додека пиете незасладени, ароматични ракија. И спуштање цел товар на кисела харинга …

Летo во Шведска – негувана традиција Прочитај повеќе