Изработка на вино на Ајфеловата кула

на првиот кат. „Идејата на компанијата отсекогаш била да ја воскресне историјата на виното во Париз и така поврзувањето на нашето име со иконските обележја во парискиот се чинеше ефикасен …

Изработка на вино на Ајфеловата кула Прочитај повеќе