Угостителски сон

Јас живеам со најдобриот готвач што го познавам. Имам вино во подрумот. Зошто одиме во ресторани? Вие го знаете одговорот, како и јас. Забава; различна вибрација; различни јадења и вина – различни култури, навистина. Има соба на …

Угостителски сон Прочитај повеќе

Одлични вина да пијат на скара

Предлози за вино за BBQ на прв поглед: Еве неколку парови за вино за класични јадења со скара. За леснотија на употреба, ги занемаривме употребите на маринади и сосови. Бифтек – Малбек , Сирах / …

Одлични вина да пијат на скара Прочитај повеќе