Калифорнија денес

Маските за лице, фиксна граница за социјално растојание, повеќе дегустации на отворено, индивидуални плункони и дополнителни станици за дезинфекција на рацете се меѓу низата мерки што ги предлагаат и вежбаат …

Калифорнија денес Прочитај повеќе