Во САД откриено вино старо колку самата држава

При реновирање на музејот Либерти хол во Њу Џерси, пронајдено е вино старо речиси колку и Соединетите Американски Држави. Музејот соопшти дека се пронајдени три полни кутии со вина од …

Во САД откриено вино старо колку самата држава Прочитај повеќе