Позната програмата за манифестацијата Тиквешки гроздобер 2017

На продолжението од 59-та седница, советниците од Советот на општина Кавадарци ја усвоија Програмата за годинешното издание на туристичко-културно-уметничката манифестација Тиквешки Гроздобер. За организацијата на Гроздоберот за чија програма опозицијата …

Позната програмата за манифестацијата Тиквешки гроздобер 2017 Прочитај повеќе