Кои винарии продаваат најмногу вина во 2017?

2017 Полека ги троши деновите од својата втора половина, но веќе на светскиот вински маркет се издвоија петте винари кои ќе ја водат битката за најпродавано вино во светот. Конкуренцијата …

Кои винарии продаваат најмногу вина во 2017? Прочитај повеќе