Дали морското дно ќе биде претворено во винарска визба?

Пред две години, асоцијацијата на француските винопроизводители „фрли“ 120 шишиња црвено, бело и розе вино на тајна локација во Средоземното море. Се работеше за експеримент со кој сакаа да проверат …

Дали морското дно ќе биде претворено во винарска визба? Прочитај повеќе