Соборен е рекордот во држење вински чаши во една рака

Филип Оснетон го собори светскиот рекорд за број на вински чаши кои може да се држат во една рака. Тој успеал да задржи дури 51 чаша, што значително го надминува …

Соборен е рекордот во држење вински чаши во една рака Прочитај повеќе