Радош Вукиќевиќ е нов генерален директор на ВВ „Тиквеш“

„На седници на Надзорниот и Управниот одбор, винарската визба „Тиквеш“ донесе одлуки за назначување на Радош Вукиќевиќ за член на Управниот одбор и Генерален Директор на Друштвото. Г-динот Вукиќевиќ се …

Радош Вукиќевиќ е нов генерален директор на ВВ „Тиквеш“ Прочитај повеќе