Вино полно здравје

Австралиски доктор тврди дека успеал да го создаде најздравото вино во светот. Можеби звучи премногу добро за да биде вистинито, но пијалакот ги чисти крвните садови и со секоја испиена …

Вино полно здравје Прочитај повеќе