Шише Пенфолдс продадено за 35 илјади евра

Шише исклучително ретко вино на познатата австралиска винарија „Пенфолдс“, е продадено за 51.750 австралиски долари (35.158 евра). Веста ја објави локалната аукциска куќа „MW Wines”, која наведува дека оваа цена …

Шише Пенфолдс продадено за 35 илјади евра Прочитај повеќе