Златни медали за македонските вина на „Вино Љубљана“

Шест златни медали и едно признание „светски шампион” освоија македонските вина на меѓунарондиот натпревар „Вино Љубљана” што се одржа деновиве во словенечката престолнина. Златен медал и признание „Светски шампион” освои …

Златни медали за македонските вина на „Вино Љубљана“ Прочитај повеќе