Во Хрватска можете да купите вино од морското дно

Единсвеното нешто подобро од шопинг на шише црвено вино во супермаркет или винотека е да нурнете во море и самите да го одберете Вашето омилено вино. Оваа ексклузивна можност ја …

Во Хрватска можете да купите вино од морското дно Прочитај повеќе