Што се треба да знаат жените за виното?

Кога седнуваме со нашиот партнер на вечера, келнерот вообичаено му го дава менито за вино нему, со цел тој да избере какво вино би пиеле. Но, зошто секогаш мора мажите …

Што се треба да знаат жените за виното? Прочитај повеќе