Холандскиот министер го промовираше македонското домашно вино

Министерот за надворешни работи на Холандија Берт Кундерс минатата недела „работеше“ како неформален македонски промотор на домашното црно вино кое што го однесе во емисијата на двајцата популарни холандски ТВ …

Холандскиот министер го промовираше македонското домашно вино Прочитај повеќе