Златен медал за темјаниката на Попова Кула

На престижното меѓународно натпреварување „Сакура авардс” (Sakura Awards) во Јапонија виното Темјаника-аристократ на винарската визба Попова кула освои златен медал. Ова е вторпат истото вино да ја освои оваа престижна …

Златен медал за темјаниката на Попова Кула Прочитај повеќе