Позната програмата за чествувањето на Свети Трифун

Со концерт на големата македонска музичка ѕвезда, Владо Јаневски ќе биде заокружено годинешното чествување на заштитникот на лозарите и овоштарите, Свети Трифун, кое годинава ќе донесе неколку интересни настани. Чествувањето …

Позната програмата за чествувањето на Свети Трифун Прочитај повеќе