Македонска филхармонија и „Тиквеш“ за совршен спој на префинета музика и врвно вино

Директорот на Македонската филхармонија, Виктор Илиески соопшти дека културната институција и винарската визба „Тиквеш“ ја официјализираат соработката, што е мотивирана

Read more