Црвеното вино ги штити забите од пропаѓање

На црвеното вино досега му се препишуваа бројни позитивни бенефити врз здравјето, од зајакнување на работата на срцето до намалување на ризикот од шеќерни болести, а ново истражување сугерира дека …

Црвеното вино ги штити забите од пропаѓање Прочитај повеќе