Вино и мед за совршено здраво срце

Хилдегард фон Бинген живеела пред 800 години. Германска монахиња, католички мистик, писателка, композитор и жена позната по своето познавање на билките и нивната исцелителна моќ. Како што се развивала модерната …

Вино и мед за совршено здраво срце Прочитај повеќе