Започнува проектот „Тера вино“

Во присуство на заменик Министер за Локална самоуправа на Р.Македонија Дејан Павлески минатата недела во Росоман беше потпишан договорот за партнерство помеѓу фондацијата „Тиквешки вински пат“, општина Росоман и Италијанско-Грчката …

Започнува проектот „Тера вино“ Прочитај повеќе