И државниот врв закрои со кавадарчани

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов и премиерот Зоран Заев по повод одбележувањето на православниот празник Свети Трифун денеска присуствуваа на традиционалното закројување на виновата лоза во Кавадарци. На градскиот …

И државниот врв закрои со кавадарчани Прочитај повеќе