Францускиот претседател Макрон ужива во виното два пати на ден

Францускиот претседател Емануел Макрон изјави дека нема да дозволи виното да биде споредено со концентриран алкохол и призна дека го пие „традиционалниот француски пијалок“ двапати дневно, пренесе радио „France Info“, …

Францускиот претседател Макрон ужива во виното два пати на ден Прочитај повеќе