„Земи шише вино“ значи сакам секс

„Земи шише вино“ е една од десетте најкористени реченици кои недвосмислено говорат дека вашата партнерка бара секс. Со оваа порака таа јасно ви дава до знаење дека вечерва сака да …

„Земи шише вино“ значи сакам секс Прочитај повеќе