Кој е најидеалниот начин за служење на вино според Џо Фаторини

Џо Фаторини, кој води емисија за вино (The Wine Show), го открива најдобриот начин за служење на вино. Вели дека црвеното вино е најдобро да се пие ладно, од фрижидер, …

Кој е најидеалниот начин за служење на вино според Џо Фаторини Прочитај повеќе