Почина таткото на македонското модерно винарство, Ѓорѓи Јованов – Хермес

Како и се во животот, така и во винскиот свет има тажни денови. А денешниот е токму таков, намуртен, тажен, расплакан, ден во кој земниот свет се прости од неговото …

Почина таткото на македонското модерно винарство, Ѓорѓи Јованов – Хермес Прочитај повеќе