„Петрус“ неофицијалниот крал на вината

Има некои вина што се навистина посебни. Едно од нив е „петрус“, вино од областа Померол во винскиот регион Бордо, за кое доколку го сакате на Вашата маса или во …

„Петрус“ неофицијалниот крал на вината Прочитај повеќе