Фаворитите на винотика.мк

Деновиве прочитав еден текст за виното од еден млад колега кој во еден момент ќе констатира „Виното е уметност на менување на мислењето на конзументите за него???“. Иако ја почитувам, …

Фаворитите на винотика.мк Прочитај повеќе