Унгарската гордост е повторно на цена

Колекционерите на вино често знаат да искешираат големи суми на пари за одредени вина, кои денес може да се пофалат со статусот на најскапи вина во светот. Последното вино кое …

Унгарската гордост е повторно на цена Прочитај повеќе