Вранецот во фокусот на десетте македонски винарии кои излагаа на ProWeine

Вината на 10 македонски винарници беа претставени на меѓународниот саем за вино ProWeine кој од 17 до 19 март се оддржа во Дизелдорф, Германија. На саемот своите вина ги претставија …

Вранецот во фокусот на десетте македонски винарии кои излагаа на ProWeine Прочитај повеќе